Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Aksialë Vents

PËRDORIMI PËRDORIMI

Aspiratorët aksialë përdoren kryesisht për ventilimin e hapësirave që kërkojnë prurje të lartë dhe presion të ulët. prurje të lartë dhe presion të ulët.
Këta lloj aspiratorësh janë të përshtatshëm për tu montuar në mur.

DIZAJNI

Karkasa e aspiratorit dhe helika janë prej celiku të polimerizuar.

MOTORI

Motorët janë 2, 4 ose 6 pole, asinkron monofazë ose trefazor të veshur me shtresë mbrojtëse nga mbinxehja.

Kuzhinetat me sfera sigurojnë një jetëgjatësi të motorit të paktën 40 000 orë pune.

Shkalla e mbrojtjes së motorit është IP24.

KONTROLLI I SHPEJTËSISË

Kontrolli i shpejtësisë mund të bëhet me anë të një autotransformatori.

Disa aspiratorë mund të lidhen me një celës nëse parametrat totale të tyre nuk e kalojnë parametrat e celsit.

MONTIMI

Aspiratori montohet në mur me anë të një pllake fiksuese. Aspiratori montohet në mur me anë të një pllake fiksuese.

Lidhjet elektrike dhe instalimi duhet të kryhen në përputhje me manualin.