Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Aspiratorë ATEX Sodeca

PËRDORIMI

Aspiratori ATEX, quhet aspiratori i cili është prodhuar ne përputhje me direktivën e detyrueshme 2014/34/EU të Parlamentit Europuan në lidhje me të gjitha mjetet dhe sistemet mbrojtëse të destinuara për përdorim në atmosfera eksplozive. Aspiratori është i certifikuar të operojë me siguri maksimale duke mos krijuar grimca elektrostatike të cilat provokojnë shpërthim.

DIZAJNI

Te gjithe modelet e aspiratoreve mund te behen atex sipas kerkeses se klientit.

MOTORI

Motori është 2, 4 ose 6 pole, asinkron monofazë ose trefazor dhe helika me fletë të kthyera mbrapsht e instaluar në boshtin e motorit. Kuzhinetat me sfera mundesojnë një jetëgjatësi të lartë të aspiratorit. Shkalla e mbrojtjes së motorit është IP44.

KONTROLLI I SHPEJTËSISË

Kontrolli i shpejtësisë mund të bëhet me anë të një autotransformatori. Disa aspiratorë mund të lidhen me një celës nëse parametrat totale të tyre nuk e kalojnë parametrat e celsit.