Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra Elektrostatik

Filtrat elektrostatik janë pajisje filtrimi që largojnë grimcat e imëta si pluhuri dhe tymi duke përdorur forcën e një ngarkese elektrostatike të induktuar.