Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra G2-G4

FILTËR I BARDHË G2

 

APLIKIMI

  • Filtri sintetik G2 përdoret në sistemet e ventilimit dhe kondicionimit të mjediseve të ndryshme.
  • Filtri G2 shërben si një parafiltër dhe mundëson ndarjen e molekulave të mëdha dhe mesatare të pluhurit, duke mos i lejuar grimcat e mëdha ta kalojnë.

DIMENSIONET

Filtri i bardhë G2 është i disponueshëm në këto përmasa:

Roll 1X40  m

TË DHËNAT TEKNIKE

PËRBËRJA Filtër sintetik
Spesori nominal 6-9 mm
Temperatura max. e punës 100 oC
Lagështia relative max. 100 %
Pesha nominale 100 g/m2
Shpejtësia e rekomanduar 1.5 m/s
Rënia e presionit në fillim 15 Pa
Rënia e presionit në fund 250 Pa
Eficenca për ndarjen e grimcave (testi ASHRAE) 79.5 %
Kapaciteti i absorbimit 489 g/m2
Klasifikimi (EN 779:2012) G2
Rezistenca ndaj zjarrit F1 -DIN.53438

FILTËR I BARDHË G4

APLIKIMI

  • Filtri sintetik G4 përdoret në sistemet e ventilimit dhe kondicionimit të mjediseve të ndryshme.
  • Filtri G4 shërben si një parafiltër dhe mundëson ndarjen e molekulave mesatare dhe të vogla të pluhurit, duke mos i lejuar grimcat e mëdha ta kalojnë.

DIMENSIONET

Filtri i bardhë G4 është i disponueshëm në këto përmasa:

Roll 1X20  m

TË DHËNAT TEKNIKE

PËRBËRJA Filtër sintetik
Spesori nominal 20 mm
Temperatura max. e punës 100 oC
Lagështia relative max. 100 %
Pesha nominale 350 g/m2
Shpejtësia e rekomanduar 1.5 m/s
Rënia e presionit në fillim 34 Pa
Rënia e presionit në fund 250 Pa
Eficenca për ndarjen e grimcave 90.8 %
Kapaciteti i absorbimit 475 g/m2
Klasifikimi (EN 779:2012) G4
Rezistenca ndaj zjarrit F1 -DIN.53438