Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra Karboni Aktiv

Filtrat e karbonit sherbejnë si kundragaz në sistemet e filtrimit të ajrit duke mos lejuar daljen e elementëve toksikë në atmosferë, gjithashtu reduktojnë pjesërisht dhe erërat e pakëndshëme.