Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra Kuzhine Industriale

Filtrat e yndyrës vendosen në kapat e kuzhinave industriale dhe shërbejnë për kapjen e yndyrës që prodhohet gjatë procesit të gatimit.