Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtrat EPA, HEPA, ULPA

Filtrat EPA, HEPA, ULPA, përdoren në një fazë shumë të avancuar të pastrimit të ajrit në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar dhe kanë një shkallë pastrimi deri në 99.999995%.