Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

HATCH PDS

HATCH PDS
Pajisjet për presionin e rrugëve të evakuimit në rast zjarri që përmbushin kërkesat e Standardit Evropian EN 12101-6

PDS HATCH
• Përbëhet nga një njësi ventilimi HATCH me hapje të
amortizuesit të motorizuar dhe një panel kontrolli BOXPDS.
• Një strukturë jashtëzakonisht e fortë që është në gjendje të
përballojë ndryshimet e rënda të motit.
• Struktura e pajisjeve e bërë prej çeliku të galvanizuar antikorroziv.
• Projektuar për të siguruar papërshkueshëm nga uji.
• Izolimi termik për të shmangur humbjet e ajrit të nxehtë në
dimër.
• Skaj i përshtatshëm për instalim korrekt, të lehtë në çati.
Sistemi i hapjes:
• Krahët e hapjes me motor, me mekanizëm të kapsuluar IP65.
• Sistemi i përforcuar dhe i garantuar me më shumë se 10,000
operacione me ngarkesë maksimale.
• Ngarkesa maksimale 1000 N.
Motori:
• Motorë me efikasitet IE3 për fuqi të barabarta ose më të
mëdha se 0.75kW, përveç njëfazore, 2-shpejtëshe dhe 8-pole.
• Motorë të klasit F me kushineta topi dhe mbrojtje IP55.
• Trifazor 230/400 V 50 Hz (deri në 4 kW) dhe 400/690 V 50
Hz (fuqi më të mëdha se 4 kW).
• Temperatura e punës: -25ºC +50 ºC.
Mbarimi:
• Antikoroziv në fletë çeliku të galvanizuar.
Ne kerkese:
• Pajisur me tifozë të vlerësuar F-300 dhe F-400.
• Pajisjet e presionit të kthyeshëm për shkarkimin e tymit në
rast nevoje.
• Përfundim i bojës anti-korrozive nga rrëshira poliester.