Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Jet Fan CI-CO LP

PËRSHKRIMI:

Aspiratorët Jet Fan CI-CO janë aspiratorë centrifugal me induksion me siluetë të ulët. Turbina reaktive është prej fletësh celiku ekstremisht të fortë.

Përdoren kryesisht për venitilimin e perditshëm dhe largimin e CO në parkingje.

Karkasa është prej celiku të galvanizuar.

Lehtësisht të aksesueshëm për pastrim dhe mirëmbajtje.

MOTORI:

• Motori është i klasës F me kushineta me sfera.
• Shkallë mbrojtjeje IP55 me 1 ose 2 shpejtësi, në varësi të modelit.
• Tre fazor 230-400V- 50Hz.
• Temperatura e punës shkon nga -20ºC +60ºC.

KARKASA:

Karkasa është prej celiku e lyer me një veshje anti korrosive.