Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Jet Fan HCT/IMP-C

PËRSHKRIMI:

Aspiratorët Jet Fan HCT/IMP-C janë aspiratorë aksial me induksion me prurje të lartë dhe me dizenjo rrethor.

Aspiratori është i përbërë nga helika, silenciatorët, deflektorët, dhe këmbët mbështetëse.

Jet Fan HCT/IMP-C realizon levizje të ajrit në një drejtim. Sipas kerkeses mund të kemi levizje në një kah ose të kthyeshëm.  Rotori është i projektuar në mënyrë të tillë për të prodhuar shtytje të lartë. Deflektorët shërbejnë për të rritur distancën e hedhjes së ajrit. Modelet me helikë të kthyeshme janë të pajisur me deflektorë në të dyja anët. Silenciatorët janë cilësorë më izolim termik dhe me deflektorë në të dyja anët. Silenciatorët janë cilësorë më izolim termik dhe akustik. Karkasë rrethore prej celiku të galvanizuar.

MOTORI:

• Motori klasa F me kuzhineta me sfera
• Shkalla e mbrojtjes IP55, me një ose dy shpejtësi në varësi të modelit.
• Tre- Fazor 380-440V

• Temperatura e punës -20 ºC +40 ºC.

KARKASA:

Mbulesë anti-korrosive prej celiku të galvanizuar.