Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Kit BoxSmart EC

KIT BOXSMART EC 

Shkalla ose sistemi i presionit të rrugës së evakuimit mundëson kontroll automatik të shpejtësisë së rrjedhjes së ajrit si dhe mbajtjen e një presioni diferencial prej 50 Pa në një njësi të vetme, bazuar në standardin EN 12101-6.

Funksionimi i saktë i sistemeve të presionit nuk varet vetëm nga dizenjimi i tyre i zërit, por edhe nga rregullimi i saktë i kryer nga sistemi. Për këtë arsye, është jashtëzakonisht e rëndësishme të keni elemente të rregulluara me saktësi të lartë, të cilat do të lejojnë që të dy situatat e pranishme në rast zjarri të mirëmbahen njëkohësisht, shpejt dhe në mënyrë të qëndrueshme.Paketimi i mbitensionit të shkallëve, i përbërë nga një panel kontrolli (BOXSMART EC) dhe një njësi drejtuese me efikasitet të lartë me motorë EC Technology (CJK / EC).

  • Lehtë për t’u instaluar.
  • Një zgjidhje kompakte, autonome.
  • Mirëmbajtje parandaluese.
  • Fillimi i lehtë.
  • Instalim i sigurt, funksional.

CM-SMART Paneli i jashtëm i kontrollit për zjarrfikësit CM-SMART tregon statusin e sistemit dhe u ofron zjarrfikësve opsionin e ndezjes ose çaktivizimit manual të sistemit përmes ndërprerësit të tij zgjedhës. Ne rekomandojmë që ky panel të instalohet në pikën kryesore të hyrjes në zonën e mbrojtur.Kjo njësi nuk është e përfshirë në KIT BOXSMART

Modelet BOXSMART dhe BOXSMART II janë në përputhje me CM-SMART.Modelet BOXSMART FLAP janë në përputhje me CM-SMART FLAP.