Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Gjenerator Ozoni GX

Gjenerator ozoni me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore e ftohur me ajër na jep një prurje ajri me përqëndrim të lartë dhe konstant të ozonit, duke dezinfektuar dhe deodorizuar.

Gjenerator Ozoni GP

Gjenerator ozoni portativ, kompakt dhe me performacë të lartë. Ozonizuesi me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore e ftohur me ajër.

Gjenerator Ozoni Aerolimp

Gjenerator ozoni portativ i gjeneratës së fundit, i fuqishëm, kompakt dhe i shtangët. Ozonizuesi me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore e ftohur me ajër na jep një prurje ajri me përqëndrim të lartë dhe konstant të ozonit, duke dezinfektuar dhe deodorizuar.

Gjenerator Ozoni GZ1

Gjenerator ozoni me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore i ftohur me ajër. Thahet nga një xhel silici me ndihmën e kompresorit që e ka të inkorporuar. Duhet të punojë në ambient të pastruar nga pluhrat dhe papastërti të tjera.

Gjenerator Ozoni GZ2

Gjenerator ozoni me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore i ftohur me ajër. Thahet nga një xhel silici me ndihmën e kompresorit që e ka të inkorporuar. Duhet të punojë në ambient të pastruar nga pluhrat dhe papastërti të tjera.

Gjenerator Ozoni GZ3

Gjenerator ozoni me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore i ftohur me ajër. Thahet nga një xhel silici me ndihmën e kompresorit që e ka të inkorporuar. Duhet të punojë në ambient të pastruar nga pluhrat dhe papastërti të tjera.

Gjenerator Ozoni GZ7

Gjenerator ozoni me teknologjinë silencioze të shkarkimit në formë kurore i ftohur me ajër. Thahet nga një xhel silici me ndihmën e kompresorit që e ka të inkorporuar. Duhet të punojë në ambient të pastruar nga pluhrat dhe papastërti të tjera.