Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra G2-G4

Filtrat sintetik G2-G4 për sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar. Këto lloje filtrash shërbejnë si parafiltra në rastet kur kemi një sistem me seri filtrash.

Filtra F5-F9

Filtrat me xhepa përdoren në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar si filtra sekondarë për pastrimin e ajrit.

Filtrat EPA, HEPA, ULPA

Filtrat EPA, HEPA, ULPA, përdoren në një fazë shumë të avancuar të pastrimit të ajrit në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar dhe kanë një shkallë pastrimi deri në 99.999995%.

Filtra Boje

Filtrat e bojës janë të përshtatshëm për filtrimin e grimcave të bojës.

Filtra Karboni Aktiv

Filtrat e karbonit sherbejnë si kundragaz në sistemet e filtrimit të ajrit duke mos lejuar daljen e elementëve toksikë në atmosferë, gjithashtu reduktojnë pjesërisht dhe erërat e pakëndshëme.

Filtra Kuzhine Industriale

Filtrat e yndyrës vendosen në kapat e kuzhinave industriale dhe shërbejnë për kapjen e yndyrës që prodhohet gjatë procesit të gatimit.

Filtra Yndyre Me Spërkatje Uji

Filtrat e yndyrës me spërkatje uji eliminojnë pjesën më të madhe të yndyrës në kuzhinat industriale. Gjithashtu ulin dhe temperaturën e ajrit në dalje.

Filtra Elektrostatik

Filtrat elektrostatik janë pajisje filtrimi që largojnë grimcat e imëta si pluhuri dhe tymi duke përdorur forcën e një ngarkese elektrostatike të induktuar.