Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Difuzorë për Banjo

Difuzorët janë krijuar për tu përdorur në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar. Forma e saj siguron një hedhje të njëtrajtshëm ajri në të gjitha drejtimet. Prurja e ajrit mund të modifikohet me ane të pjesës lart e cila është e lëvizshme.

Dampera Katrorë

Dampera katror për rregullimin e prurjes se ajrit në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar. Mund të jenë manual ose me servomotor. Prodhohen në përmasa sipas kërkesës së klientit.

Dampera Rrethorë

Dampera rrethorë për rregullimin e prurjes se ajrit në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar. Mund të jenë manual ose me servomotor. Prodhohen në përmasa sipas kërkesës së klientit.