Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
Perde Ajri Industriale

Perde Ajri Industriale

1. Me ngrohje me ujë;

2. Me ngrohje elektrike;

3. Pa ngrohje.

–  Gjatësia:  1m, 1.5m dhe 2m;

–  Lartësia maksimale e instalimit: 7.5m.

Perde Ajri Standarte

Perde Ajri Standarte

1. Me ngrohje me ujë;

2. Me ngrohje elektrike;

3. Pa ngrohje.

– Gjatësia:  1m, 1.5m dhe 2m;

– Lartësia maksimale e instalimit: 7.5m 4m.