Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
 • Mbi 24 vjet PËRVOJË PUNE

 • Mbi 24 vjet PERVOJE PUNE

Home

Kush jemi ne?

Tirana Teknologji u themelua në 1999 në Madrid.


E filloi aktivitetin e saj në Tiranë në 2001 ku dhe solli një frymë të re europiane shërbimi ndaj klientit, e mbështetur kjo nga fabrikantë vizionarë me interesa globale dhe produkte cilësore.

Tirana Teknologji pas gati 20 vjet përvojë pohon me krenari se:

 • Garanton produktin më të mirë në treg duke ndjekur hap pas hapi normat më rigoroze të BE-së;
 • Sigurohet që produkti do të montohet dhe do të përdoret për qëllimin që është fabrikuar;
 • Ruan marrëdhënie afatgjate me furnitorët e saj;
 • Mbështet me konsulencë projektet e klientëve dhe në rast nevoje i asiston në objekt;
 • Mbështet zhvillimin profesional të klientëve pa asnjë rezervë;
 • I siguron klientit produktet më inovatore qoftë me stokun e saj qoftë me katalogun e produkteve që ofron;
 • Produktet e katalogut të saj minimizojnë impaktin në mjedis dhe reduktojnë konsumin e energjisë;
 • Ofron asistencën më të mirë pas shitjes në treg;
 • Ofron formim teorik dhe praktikë pune profesionistëve të rinj, duke bashkëpunuar me projekte ndërkombëtare që kanë në fokus shkollat e mesme profesionale;
 • Prej vitit 2017 ofron, në bashkëpunim me specialistë ndërkombëtarë anëtarë të Komitetit Europian për Standartizimin në fushën e ventilimit dhe evakuimit të tymrave në rast zjarri, seminare formimi për parkime publike, ndërtesa multifunksionale, industriale dhe residenciale.

Partnerët