Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

- Aspiratorë 400ºC/2h dhe 300ºC/2h

THT
THT/CL
THT/WALL
CJTHT
THT/IMP-L
THT/IMP-O
THT/IMP-C
TUNEL JET FAN
HTMF
THT/ROOF
CHT
RFH
CI
CEB
TBS-F

- Sisteme mbipresioni

KIT BOXPDS SMART
KIT BOXPDS SMART II
DAMPER BOX SMART
PDS LOBBY CONTROL
SCDLM-MA

- Sensor zjarri dhe panel komandimi

SI-CO2+VOC
SI-PRESIÓN
SI-MF
SI-TEMP IND
CENTRAL CO
SI-CO2 IND
CM-SMART
PDS LOBBY CONTROL
BOXPARK
EC CONTROL
AET

- Dampera drejtkëndorë

FBK-EIS-120
FOK-EIS-180
FOK-EIS-120
FLX-EIS-120
FBK-E1

- Dampera rrethorë

FOC-EIS-180
FMC-EIS-90 / EIS-120
FOC-EIS-120

- Grila bllokuese zjarri

FTR-EI 60 / EI 120

- Aksesorë

PT/H 400 ºC/2h
PT 400 ºC/2h
PS
PV
R/THT
Rrjetë mbrojtëse
Grilë mbipresioni
Grilë mbipresioni për 400 ºC/2h
IAT
INT
DAMPER BOX SMART
CENTRAL CO
SI-CO2 IND
CM-SMART
PDS LOBBY CONTROL
BOXPARK
AET
SCDLM-MA