Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

- Aspiratore kuzhine për nxjerrjen e tymit

NTPF A EC
TSA-R
TSA-F
ETPF MM EC
ETSA T-F
Kërmill

- Ventilatorë për kompensimin e ajrit në kuzhina profesionale

TMD EC
TMD
TDA-R
MPA-E-EC
Boost EC

- Komandim sistemi aspirimi

Çelës AC 3V
Çelës EC 0-10V
VSD

- Kapa për kuzhina profesionale

Kapë Ishull me Kompensim në Kapë
Kapë Murale 45º me Kompensim në Kapë
Kapë Murale me Kompensim në Kapë
Kapë Profesionale Murale 45°
Kapë Profesionale Standard Ishull
Kapë Profesionale Standard Murale

- Njësi filtrimi për reduktimin e aromave

Kuti filtrante

- Filtra yndyre dhe karbon aktiv

Filtër yndyre me spërkatje uji
Filtër yndyre inoxi
Karbon aktiv
Karbon aktiv tapet
Karbon aktiv me kornizë
Sirtarë me karbon aktiv
Cilindër me karbon aktiv
Karbon aktiv me xhepa
Filtër yndyre G2 i pareciklueshëm

- Dezinfektim deodorim 24h

GP
GX

Sistem automatik për shuarjen e zjarrit në kapat e kuzhinave profesionale

R-102