Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

- Profile të zinkuara

Profil "C" 27/18x1 (mm)/4ml
Profil "G" 41x41x2 (mm)/4ml
Profil "G" 41x21x1.5 (mm)/4ml
Profil "L" 30x32x2 (mm)/2ml
Profil "L" 40x42x2 (mm)/2ml
Profil "L" 50x42x2 (mm)/2ml

- Elementë lidhës

MTGW4
MTGW3
MTGA5
MTGB5
MTGB4
MTGB2
MTGB1
MTGKBLV3
MTGKBLV2
MTGKBLV1
MTGKBL4
MTGKBL3
MTGKBL2
MTGKBL1
MTGKL3
MTGKL2
MTGKL1
MTGKV3
MTGKV2
MTGKV1

- Morseta dhe tapa

MTGS1
MTGKPK1