Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Programi Sodeca Quick Fan është dizenjuar nga një grup specialistësh teknik të cilët nëpërmjet punës së afërt me klientët, kanë krijuar një mjet praktik që u ofron zgjidhje nevojave të klientëve.

Fokusi i programit është përzgjedhja e aspiratorëve, njësive të fltrave, perdeve të ajrit, aspiratorëve për qëllime speciale etj.

Njëkohësisht, ky program ndihmon në krahasimin e kurbave të aspiratorëve të ndryshëm. Për çdo aspirator shfaqet diagrama dhe karakteristikat teknike.

HYR NË PROGRAM

Programi OptiFan është dieznjuar për të ofruar një zgjedhje praktike, të thjeshtë dhe intuitive të përzgjedhjes së aspiratorëve të prodhuar nga kompania Tecnifan.

Programi përmban të gjitha karakteristikat teknike dhe kurbat e aspiratorëve centrifugal, me motor të bashkangjitur, me transimsion me rripa dhe me thithje të dyanshme.

HYR NË PROGRAM
Dërgo MESAZH!
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na dërgoni një mesazh.