Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Ventilatorë

TMD EC
NTPF A EC
TMD
ETPF MH-EC
TDA-R
TSA-R
TSA-F
ETPF MM EC
ETSA-T
ETSA T-F
ETDA -T
ETPF MM
GL-EC
DL-EC
Kërmill
OV
OVK
OV1...R
TT Silent-M
LD
TT
TT PRO
Hunter
KO
VKM
VK
VKO
Boost EC
Stream EC
VKT
VKH
VOK
Solid
MAO1
MA
S
MT Turbo
CF
Quiet Style
Quiet S
Style
iFan
RO
P2-10
Çelës AC 3V
Rregullator 4A
Rregullator 10 A
Çelës EC 0-10V
VSD
Tenie Alumini
Tenie Al + PP
Bashkues antivibrues
Tenie Izoluese
Kapëse nailoni
Upa
Termaflow
Combiflow
KAM
Aluflow

Sisteme te evakuimit te tymrave ne rast zjarri dhe Sisteme mbipresioni te rrugëve te evakuimit

KIT BOXPDS SMART
INT
IAT
CM-SMART
BOXPARK
PDS LOBBY CONTROL
CENTRAL CO
SI-CO2 IND
AET
KIT BOXPDS SMART II
SCDLM-MA
DAMPER BOX SMART
THT
THT/CL
THT/WALL
Karbon aktiv me korrnizë
Grilë mbipresioni
CJTHT
THT/IMP-L
FTR-EI 60 / EI 120
THT/IMP-O
THT/IMP-C
TUNEL JET FAN
HTMF
THT/ROOF
CHT
FOC-EIS-120
FOC-EIS-180
FBK-EIS-120
FOK-EIS-180
FOK-EIS-120
FLX-EIS-120
FBK-E1
SI-CO2+VOC
SI-PRESIÓN
SI-MF
SI-TEMP IND
Grilë mbipresioni për 400 ºC/2h
Rrjetë mbrojtëse
R/THT
PS
RFH
CI
CEB
TBS-F
PV
EC CONTROL
PT/H 400 ºC/2h
FMC-EIS-90 / EIS-120
PT 400 ºC/2h

Sisteme aspirimi për thithjen e gazrave në ofiçina

Sistemi për makina
Sistemi për industrinë e rëndë
Sistemi për kamiona
Sistemi për motoçikleta

Grila dhe difuzorë

LAV-24
KIN
KAM
LESS
LOOK-CURVED
RD
MV 100 J ASA
MV bV ASA
KOO
LRT
LSD
DCN
DFZ
DSO
DIMO
DBQ
AX6
DCG
PLAY
LNG
LOF&LAIF
AXO
OTO
Grila drejtëkëndore për tubacione rrethorë
Grila drejtëkëndore me dy rreshta
KAP
KOBE
MV 100 V ASA
LOOK
NEX
Grila drejtëkëndore me një rresht
Grila katrore për dysheme
Grila Drejtkëndore Kundra Shiut
Grila Drejtkëndore 45° Fikse
Grila lineare
Grila drejtkëndore tranzitore
Grila Drejtkëndore me 1 (një) Rresht

Dampera dhe valvula moskthim

SVA-R
SKC-R
SKP
KO
SVA-C
SKC-C
SQR
KAM
SMS
SCC

Aspirimi për kuzhina profesionale

TMD EC
NTPF A EC
TMD
TDA-R
TSA-R
TSA-F
ETPF MM EC
ETSA T-F
Kërmill
R-102
Filtër yndyre inoxi
Filtër yndyre G2 i pareciklueshëm
Karbon aktiv
Karbon aktiv tapet
Karbon aktiv me korrnizë
Sirtarë
Cilindër me karbon aktiv
Karbon aktiv me xhepa
Kuti filtrante
MPA-E-EC
GP
GX
Boost EC
Çelës AC 3V
Çelës EC 0-10V
VSD
Filtër yndyre me spërkatje uji
Kapë Ishull me Kompensim në Kapë
Kapë Murale 45º me Kompensim në Kapë
Kapë Murale me Kompensim në Kapë
Kapë Profesionale Murale 45°
Kapë Profesionale Standard Ishull
Kapë Profesionale Standard Murale

Perde ajri

GUARD
GUARD PRO

Aeroterm për ngrohje/ftohje

Panel COMFORT
CR ONE
CR1 | CR2 | CR3

Rikuperator energjie

Tub korrugato Ø50 mm
Kolektor me 2 dalje
Kolektor me 6 dalje
Kolektor me 8 dalje
Kolektor me 12 dalje
Përshtatës për montim në tavan
Përshtatës për montim në dysheme
Tapë për tub
Tapë për fllanxhë
Guanicion
Xhunto
Brryl 90⁰
Brryl 90⁰
Tub korrugato
Kolektor me 6 dalje
Kolekor me 6 dalje
Kolekor me 6 dalje
SR (rrethorë)
VVGF
VVG (drejtkëndorë)
VVG (rrethorë)
SRP
SRF
SR (drejtkëndorë)
NKP
NK U (drejtkëndorë)
NK U (rrethorë)
KOM1 (drejtkëndorë)
KOM1 (rrethorë)
KOM
KG (drejtkëndorë)
KG (rrethorë)
FBK (drejtkëndorë)
FBK (rrethorë)
FB (drejtkëndorë)
FB
FB K2
AirVENTS CFH
AirVENTS CFV
AirVENTS CFP
VUT PE EC
VUE P mini
VUE P3
Enave-C 100 P
VUE HB EC
VUT PB EC
VUT 180 P5B EC A2
Kolekor me 6 dalje
Kolekor me 6 dalje
Kolekor me 8 dalje
Kolekor me 8 dalje
Kolekor me 8 dalje
Kolektor me 10 dalje
Kolektor me 10 dalje
Reduktor prurje
Kolektor me 12 dalje
Kolektor me 15 dalje
Përshtatës për montim në tavan
Përshtatës për montim në dysheme
Përshtatës për montim në mur
Përshtatës për montim në mur
Fllanxhë fiksuese
Tapë për tub
Tapë për fllanxhë
Tapë kolektori
Guanicion
Xhunto
Brryl 90⁰

Tubacione

Tapë
Qafore
Kapuç
Qafore
Reduksion
Reduksion
"Y"
"T"
Qafore bashkuese
Reduksion
Reduksion
Brryl 15° e segmentuar
Brryl 30° e segmentuar
Brryl 30°
Kapakë me fllanxhë
Kapakë me fllanxhë
Kapakë me fllanxhë
Qafore bashkuese
"T"
"T"
"T"
Reduksion
Reduksion
Tub teleskopik
Reduksion
Qafore bashkuese
Qafore bashkuese
Qafore bashkuese
Qafore bashkuese
Qafore bashkuese
Tub
Reduksion
Reduksion
Reduksion
Reduksion
Brryl horizontal 90°
Qafore bashkuese
Qafore bashkuese
Tub drejtkëndorë i palosshëm
Fashetë
Qafore bashkuese me damper
Qafore bashkuese
Tub
Reduksion
Qafore bashkuese
Valvul moskthimi
Valvul moskthimi me fllanxhë
Reduksion për tubacione fleksibël
Reduksion
Brryl 90°
Brryl 45°
Brryl 45° e segmentuar
Brryl 45°
Brryl 60° e segmentuar
Brryl 60°
Brryl 90° e segmentuar
Brryl 90°
Termaflow
Combiflow
Aluflow

Izolues termoakustik

Standard
Me mbrojtje UV
Me veshje alumini

Silenciatorë

SR (rrethorë)
SR (drejtkëndorë)
Silenciatorë drejtëkëndroë
Silenciatorë Rrethorë

Filtra ajri

Filtra me xhepa F7-F9
Filtra me xhepa F7-F9
Filtër me xhepa F7-F9
Filtër i bardhë G2, G3, G4
Filër i zi G2
Filtra boje
Filtër i drejtë G2/G3/G4
Filër i valëzuar G2/G3/G4
Filter inoxi rrjetë i valëzuar
Filtër yndyre inoxi
Filtër yndyre G2 i pareciklueshëm
LUP
LUPE + UV-C
Karbon aktiv
Karbon aktiv tapet
Karbon aktiv me korrnizë
Sirtarë
Cilindër me karbon aktiv
Karbon aktiv me xhepa
Filtër inoxi rrjetë i drejtë
Hepa filtër H14
Hepa filtër H13
Filtër yndyre me spërkatje uji

Amortizatorë

PFT-1000/ADAPTA
SE-A4MIXTO
SE-TAV
PLM VERTICAL
SE-TB/INOX
SAB-5 GSAB
2x TEN-TBF/ANTV
BM80/INOX
AGP
PAD
D-30/ D-40/ D-60
SARS
S-70
S-60
S-40
A 35
A45
TSR 150x150
TSR 100x100

Profile dhe element lidhës

MTGS1
MTGKPK1
MTGW4
MTGW3
MTGA5
MTGB5
MTGB4
MTGB2
MTGB1
MTGKBLV3
MTGKBLV2
MTGKBLV1
MTGKBL4
MTGKBL3
MTGKBL2
MTGKBL1
MTGKL3
MTGKL2
MTGKL1
MTGKV3
MTGKV2
MTGKV1
Profil "C" 27/18x1 (mm)/4ml
Profil "G" 41x41x2 (mm)/4ml
Profil "G" 41x21x1.5 (mm)/4ml
Profil "L" 30x32x2 (mm)/2ml
Profil "L" 40x42x2 (mm)/2ml
Profil "L" 50x42x2 (mm)/2ml

Dezinfektimi dhe deodorim në kuzhina profesionale dhe sisteme të kondicionimit-aspirimit

GP
GX
Gjenerator Ozoni GZ3
Gjenerator Ozoni GZ7
Gjenerator Ozoni GZ2
Gjenerator Ozoni GZ1
Gjenerator Ozoni Aerolimp
Gjenerator Ozoni GP

Aparate matëse dhe vegla pune

ELC-785
ELC-775
ELC-765
ELC-750
ELC-730/R
ELC-720/I
ELC-725/D
ELC-725
ELC-710
ELC-700
Ngrohëse me ajër
Trapan me bateri
Gur fleksibël pa bateri
Gur fleksibël me bateri
Detektor tensioni
Aneometer me smartphone
Skaner për metale dhe dru

Aksesorë

INT
IAT
CM-SMART
BOXPARK
PDS LOBBY CONTROL
CENTRAL CO
AET
DAMPER BOX SMART
SR (rrethorë)
VVGF
VVG (drejtkëndorë)
VVG (rrethorë)
NK U (drejtkëndorë)
NK U (rrethorë)
KOM1 (drejtkëndorë)
KOM1 (rrethorë)
KOM
KG (drejtkëndorë)
KG (rrethorë)
FBK (drejtkëndorë)
FBK (rrethorë)
FB (drejtkëndorë)
Rripa transmisioni
Bokulla
Pulexho
Bazament
Elektromotor
A25
A22
RTS
Tenie
SI-HUMEDAD
Rrjetë mbrojtëse
R/THT
PS
KO
P2-10
Çelës AC 3V
Rregullator 4A
Rregullator 10 A
Çelës EC 0-10V
VSD
Tenie Alumini
Tenie Al + PP
Bashkues antivibrues
Tenie Izoluese
Kapëse nailoni
Upa
KAM
PV
Tenie Alumini
PT/H 400 ºC/2h
PT 400 ºC/2h