Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
Vaksina Pfizer: Nuk garantojmë që të vaksinuarit  nuk e transmetojnë koronavirusin.

Vaksina Pfizer: Nuk garantojmë që të vaksinuarit nuk e transmetojnë koronavirusin.

18 Maj, 2020

Albert Bourla CEO i kompanisë amerikane Pfizer në një intervistë të dhënë për NBC News u pyet nga gazetari dhe moderatori Lester Holt, nëse një dozë e vaksinës a do të parandalonte infektimin e të tjrëve.

LEXO MË SHUMË
Benefitet e Ozonit Befasojnë Kërkuesit, Konsumatorë

Benefitet e Ozonit Befasojnë Kërkuesit, Konsumatorë

11 Nëntor, 2020

Ozoni i cili po kritikohet dhe po cilësohet si “keqdashës”, në të vertete bazuar në kërkimet shkencore është komplet e kundërta. Ai mund të shpetojë shtepinë apo zyrën tuaj nga ndotja e shkaktuar nga përditshmëria e aktiviteti njerzor duke vrarë praktikisht cdo organizem patogjen të ndodhur në ambient i cili kërcënon shëndetin e njeriut duke krijuar një ambient totalisht të sigurt dhe me ajër plotësisht cilësor për të vazhduar aktivitetin.

LEXO MË SHUMË
PANAIRI I NDËRTIMIT  BUILD&LIVE SMART

PANAIRI I NDËRTIMIT BUILD&LIVE SMART

12 Tetor, 2022

Në datat 27-29 tetor 2022, Expocity Albania në partneritet me Steko sh.p.k organizon Edicionin e 3-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”. Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit, arkitekturës, planifikimit urban dhe publikut të gjerë. Krahas […]

LEXO MË SHUMË
Në kuadër të projektit Jean Monnet Module, u zhvillua në FEUT “Ekspozita për Klimën” – Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Në kuadër të projektit Jean Monnet Module, u zhvillua në FEUT “Ekspozita për Klimën” – Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

30 Mars, 2022

https://feut.edu.al/lajmerime/1388-ne-kuader-te-projektit-jean-monnet-module-u-zhvillua-ne-feut-ekspozita-per-klimen

LEXO MË SHUMË
Studiuesit Japonezë Garantojnë se Ozoni është Efektiv në Neutralizimin e Koronavirusit (COVID-19).

Studiuesit Japonezë Garantojnë se Ozoni është Efektiv në Neutralizimin e Koronavirusit (COVID-19).

26 Gusht, 2020

Studiuesit japonezë thanë të Mërkurë se përqendrimet e ulëta të ozonit mund të neutralizojnë grimcat e koronavirusit, duke siguruar një rrugë shumë efektive dezinfektimi për spitalet, në dhomat e ekzaminimit dhe zonat e pritjes.

LEXO MË SHUMË
Ozoni kundra Koronavirusit: Efikasiteti i Ozonit si një Dezinfektues Virucidal.

Ozoni kundra Koronavirusit: Efikasiteti i Ozonit si një Dezinfektues Virucidal.

22 Prill, 2020

Nuk është sekret sot që në industirinë e dezinfektimit dhe pastrimit përdorimi i gazit të ozonit është jashtëzakonisht i efektshëm në largimin e aromave të pakëndshme përmes oksidimit molekular.

LEXO MË SHUMË

18 Maj, 2020

popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing lorem ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like aldus page maker including versions of lorem ipsum.

LEXO MË SHUMË

18 Maj, 2020

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem
Ipsum has been the industry’s standard

LEXO MË SHUMË

16 Maj, 2020

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem
Ipsum has been the industry’s standard

LEXO MË SHUMË

16 Maj, 2020

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem
Ipsum has been the industry’s standard

LEXO MË SHUMË