Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
TAG: tirana
Ozoni kundra Koronavirusit: Efikasiteti i Ozonit si një Dezinfektues Virucidal.

Ozoni kundra Koronavirusit: Efikasiteti i Ozonit si një Dezinfektues Virucidal.

22 Prill, 2020

Nuk është sekret sot që në industirinë e dezinfektimit dhe pastrimit përdorimi i gazit të ozonit është jashtëzakonisht i efektshëm në largimin e aromave të pakëndshme përmes oksidimit molekular.

LEXO MË SHUMË
Benefitet e Ozonit Befasojnë Kërkuesit, Konsumatorë

Benefitet e Ozonit Befasojnë Kërkuesit, Konsumatorë

11 Nëntor, 2020

Ozoni i cili po kritikohet dhe po cilësohet si “keqdashës”, në të vertete bazuar në kërkimet shkencore është komplet e kundërta. Ai mund të shpetojë shtepinë apo zyrën tuaj nga ndotja e shkaktuar nga përditshmëria e aktiviteti njerzor duke vrarë praktikisht cdo organizem patogjen të ndodhur në ambient i cili kërcënon shëndetin e njeriut duke krijuar një ambient totalisht të sigurt dhe me ajër plotësisht cilësor për të vazhduar aktivitetin.

LEXO MË SHUMË
Vaksina Pfizer: Nuk garantojmë që të vaksinuarit  nuk e transmetojnë koronavirusin.

Vaksina Pfizer: Nuk garantojmë që të vaksinuarit nuk e transmetojnë koronavirusin.

18 Maj, 2020

Albert Bourla CEO i kompanisë amerikane Pfizer në një intervistë të dhënë për NBC News u pyet nga gazetari dhe moderatori Lester Holt, nëse një dozë e vaksinës a do të parandalonte infektimin e të tjrëve.

LEXO MË SHUMË
Studiuesit Japonezë Garantojnë se Ozoni është Efektiv në Neutralizimin e Koronavirusit (COVID-19).

Studiuesit Japonezë Garantojnë se Ozoni është Efektiv në Neutralizimin e Koronavirusit (COVID-19).

26 Gusht, 2020

Studiuesit japonezë thanë të Mërkurë se përqendrimet e ulëta të ozonit mund të neutralizojnë grimcat e koronavirusit, duke siguruar një rrugë shumë efektive dezinfektimi për spitalet, në dhomat e ekzaminimit dhe zonat e pritjes.

LEXO MË SHUMË