Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

SEMINAR FORMIMI PËR EVAKUIMIN E TYMRAVE NË RAST ZJARRI

15 Maj, 2023

Kontrolli i tymrave, Tirana Teknologji dhe Sodeca sjellin fjalën e fundit të teknologjisë Europiane.