Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

- Vegla pune

Ngrohëse me ajër
Trapan me bateri
Gur fleksibël pa bateri
Gur fleksibël me bateri

- Pajisje ngritëse

ELC-785
ELC-775
ELC-765
ELC-750
ELC-730/R
ELC-720/I
ELC-725/D
ELC-725
ELC-710
ELC-700

- Aparate matëse

Detektor tensioni
Aneometer me smartphone
Skaner për metale dhe dru