Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00
DIAGRAMA E RËNIES SË PRESIONIT NË TUBAT FLEKSIBËL.
GRAFIKU I DIAMETRIT TË TUBIT RËNIES SË PRESIONIT DHE SHPEJTËSISË SË LËVIZJES SË AJRIT NË VARËSI TË PRURJES
SA AJËR I NEVOJITET NJË KAPE KUZHINE NË NJË RESTORANT?
GRAFIKU, EKUIVALENCA MIDIS TUBAVE RRETHORË DHE DREJTKËNDORË
1. REALIZOJMË AMBIENTE TË BRENDSHME, TOTALISHT TË SHËNDETËSHME.
2. REALIZOJMË AMBIENTE TË BRENDSHME, TOTALISHT TË SHËNDETËSHME.
BRENDA PAK MINUTAVE ME PËRQËNDRIME TË ULËTA DHE TË SHËNDETËSHME, OZONI E VRET COVID-19.
FLEXIVENT, ZGJIDHJA FLEKSIBLE PËR SHTËPINË TUAJ.
Dërgo MESAZH!
Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos hezitoni të na dërgoni një mesazh.