Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

AirVENTS CFH

Rikuperator energjie e disponueshme në pesë madhësi standarde bazuar në kapacitetin e prurjes së ajrit prej 1500, 2500, 3500, 5000 dhe 6000 m³/h.

• Lloji i shkëmbyesit të nxehtësisë: Counter flow
• Izolim termoakustik
• Lloji i motorit: EC