Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Boost EC

Përshkrimi:

• Modeli Vents Boost EC, tipi in-line deri në 5700 m³/h;
• Komandimi me potenciometër 0-10V;
• Diametri nga Ø355 mm dhe Ø400 mm;
• Shkalla e mbrojtjes IP44;
• Kushinetat me sfera me grasatim të përherëshëm për 40 000 orë pune pa ndalim ose 5 vjet pa ndalim.