Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

CEB

Aspiratorë centrifugalë me thithje të dyanshme me transmision


• Kutitë e ventilimit “CEB” e certifikuar sipas rregullores EN-12101-3-2016, janë projektuar dhe për të funksionuar edhe si shkarkimi ajrit konvencional dhe shkarkim i ajrit emergjent në rast zjarri në 400°C gjatë 2 orëve;
• Janë prej çeliku të galvanizuar të pajisur nga brenda me një aspirator centrifugal me thithje të dyanshme me transmision;
• Motori është B3 me rendiment IE3, klasa e mbrojtjes IP55, me izolim të klas F;
• Kushineta me sfera me mbrojtje termike;
• Fuqia e motorëve nga 0.55 kW deri në 15 kW në varësi të nevojës.