Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

CHT

Aspiratorë centrifugalë për tu montuar në çati me dalje horizontale të ajrit 400°C/2h. Për të punuar i zhytur në zonën me rrezikshmëri zjarri.


Aspiratori:
• Baza mbështetëse në fletë çeliku të galvanizuar;
• Helika prej alumini të galvanizuar me fletë të kthyera mbrapa;
• Rrjetë mbrojtëse;
• Kasë alumini kundra shiut;
• Homologuar sipas EN 12101-3: 2002/AC:2006;
• Me certifikatë nr 0370-CPR-1892 (F400);
• Temperatura maksimale e ajrit që do të transportohet: -25°C +120°C.


Motori:
• Motorët me efikasitet IE3 për fuqi të barabarta ose më të mëdha se 0,75 kW, përveç njëfazor, me 2-shpejtësi dhe 8-pole;
• Motorë të klasës F me kushineta me sfera. Mbrojtje IP55. Përveç modeleve njëfazore, me mbrojtje IP54. Me 1 ose 2 shpejtësi në varësi të modelit;
• Njëfazor 230 V, 50 Hz dhe trefazor 230/400 V, 50 Hz;
• Temperatura e punës: -25°C +50°C.


Opsionale:
• Kategoria 3 e certifikuar ATEX.