Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

CI

Aspiratorë centrifugalë me kapacitet të lartë dhe siluetë të ulët për 400°C/2h dhe 300°C/2h

Aspiratori:
• Karkasë prej llamarine celiku;
• Çelësi sigurise i serisë IAT i integruar në karkasë;
• Helika me fletë të kthyera mbrapa, reaktive;
• Kutia e lidhjeve jashtë karkasës;
• Këmbë për montim.


Motori:
• Motori është i klasës H, IP55, me 1 ose 2 shpejtësi, në varësi të përdorimit;
• Tre fazor 230-400V- 50Hz;
• Për regjim normal ventilimi (S1): -20°C + 40°C;
• Për regjim emergjence (S2): 300°C/2h dhe 400°C/2h;
• E lyer me rezinë poliestre te polimerizuar në 190°C.


• Sipas: EN 12101-3;
• Certifikuar nr: 0370-CPR-0715;
• According ErP 2018.