Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

CJTHT

Aspiratorë helikoidalë tubolarë 400°C/2h, 300°C/2h për të punuar i zhytur në zonën me rrezikshmëri zjarri


Aspiratori:
• Karkasë tubolare prej celiku e lyer me bojë antikorrozive me rezinë në 190°C;
• Strukturë llamarine e galvanizuar me izolim termoakustik;
• Helika me kënd të ndryshueshëm prej alumini të derdhur;
• Homologuar sipas EN 12101-3: 2002/AC:2006;
• Me certifikatë nr 0370-CPR-0312 (F400);
• Me certifikatë nr 0370-CPR-0974 (F300);
• Drejtimi I ajrit nga motori në helikë.


Motori:
• Klasa H me përdorim të vazhdueshëm S1 dhe përdorim emergjence S2. Me kushineta me sfera dhe mbrojtje IP55 me një ose me dy shpejtësi sipas modelit;
• Tre fazor 230/400V deri në 3 kW dhe 400/690V mbi 3 kW.
• Temperatura maksimale e ajrit që do të transportohet: S1 -25°C +40°C përdorim i vazhdueshëm, gjithashtu i përshtatshëm për temperatura të ngrohta deri në 50°C. Përdorim emergjence S2, 300°C/2h, 400°C/2h.


Opsionale:
• Mund te jetë i certifikuar edhe ATEX, Ex II3G;
• Mund të jetë reversibël 100%;
• Drejtimi i rrjedhjes së ajrit nga helikë në motor.


Versionet e disponueshme:
• CJTHT/ATEX
• CJTHT/PLUS