Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Skaner për metale dhe dru

– Thellësia maksimale e identifikimit të drurit: deri në 25.4 mm;
– Thellësia maksimale e identifikimit të tubit metalik ⌀ 20 mm: deri në 38 mm;
– Thellësia maksimale e identifikimit të kabllove elektrike: deri në 50 mm;
– Materialet e identifikueshme: metale me ngjyra dhe pa ngjyra, nënstruktura druri, kabllo elektrike;
– Kushtet e ambientit: Nga -7 ° C deri në 40 ° C;
– Furnizimi me energji elektrike:6LR61, 9V, e përfshirë;
– Përmasat: 168 x 75 x 35 mm.