Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra F5-F9

Filtrat me xhepa përdoren në sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar si filtra sekondarë për pastrimin e ajrit.