Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Filtra Yndyre Me Spërkatje Uji

Filtrat e yndyrës me spërkatje uji eliminojnë pjesën më të madhe të yndyrës në kuzhinat industriale. Gjithashtu ulin dhe temperaturën e ajrit në dalje.