Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

FTR-EI 60 / EI 120

Përshkrimi:
Grilë kundra zjarrit;
Shkrihet në temperaturën 120°C dhe bllokon hapësirën e grilës për 60 minuta;
Duke vendosur nga të dyja anët e grilës, grila alumini 45° fikse, klasifikohet 120 minuta;
Normativa: EN-1634-1.