Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Grila Drejtkëndore me 1 (një) Rresht

GRILA ME NJË RESHT

APLIKIMI

Përdoren për sistemet e ventilimit, ngrohjes dhe kondicionimit në mjedise me qëllim industrial, komercial ose të tjera mjedise të ngjashme.

DIZENJIMI

  • Grilat janë prodhuar nga alumin i galvanizuar ose të lyera në furrë me pjekje sipas standartit RAL.
  • Janë të thjeshta për t´u montuar.
  • Nuk kërkojnë shumë mirëmbajtje.

Disa modele, sipas dëshirës mund të pajisen me damper në mënyrë që fletët të orientohen sipas pjerrësisë së dëshiruar.

Përmasat janë të disponueshme për çdo kërkesë të dhënë nga klienti.