Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Grila Drejtkëndore me 2 (dy) Rreshta

GRILA ME DY RESHTA

APLIKIMI

Përdoren për sistemet e ventilimit, ngrohjes dhe kondicionimit në mjedise me qëllim industrial, komercial ose të tjera mjedise të ngjashme.

DIZENJIMI

  • Grilat janë prodhuar nga alumin i galvanizuar ose të lyera në furrë me pjekje sipas standartit RAL.
  • Janë të thjeshta për t´u montuar.
  • Nuk kërkojnë shumë mirëmbajtje.

Disa modele, sipas dëshirës mund të pajisen me damper në mënyrë që  fletët të orientohen sipas pjerrësisë së dëshiruar.Përmasat janë të disponueshme për çdo kërkesë të dhënë nga klienti.