Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Grila Drejtkëndore për tubacione rrethorë

GRILA TË LUGËTA

APLIKIMI

Përdoren për sistemet e ventilimit, ngrohjes dhe kondicionimit në mjedise me qëllim industrial, komercial ose të tjera mjedise të ngjashme.

DIZENJIMI

  • Grilat janë prodhuar nga alumin i galvanizuar.
  • Janë të thjeshta për t´u montuar.
  • Nuk kërkojnë shumë mirëmbajtje.
  • Përdoren për thithje/dhënie ajri në një, 2, apo 4 drejtime.

MODELET

Grilat e lugëta janë të disponueshme në dy modele:

a – Me një drejtim

b – Me dy drejtime