Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Gur fleksibël me bateri

– Bateri litium-jon 20 V pa efekt memorie dhe pa vetëshkarkim;
– Performancë e lartë e vazhdueshme me një shpejtësi konstante prej 10,000 rpm edhe nën ngarkesë;
– Dridhje të ulëta gjatë përdorimit;
– Karikim i shpejtë (1.5 h);
– Ekran me tre nivele të kapacitetit të baterisë;
– Fuqia 94 W.