Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

HTMF

Aspiratorë kulmorë për nxjerrjen e tymit ne rast zjarri për tu montuar në çati 400°C/2h, 300°C/2h. Për të punuar i zhytur në zonën me rrezikshmëri zjarri.


Aspiratori:
• Baza mbështetëse në fletë çeliku të galvanizuar të lyer;
• Helika me kënd të ndryshueshëm prej alumini të derdhur;
• Karkasa e lyer me bojë antikorrozive me rezinë në 190°C;
• Rrjetë mbrojtëse sipas UNE-EN ISO 12499;
• Homologuar sipas EN 12101-3: 2002/AC:2006;
• Me certifikatë nr 0370-CPR-0544 (F400);
• Me certifikatë nr 0370-CPR-3037 (F300).


Motori:
• Motorë të klasit H për funksionim të vazhdueshëm S1 dhe përdorim emergjent S2. Me kushineta me sfera, mbrojtje IP55 me 1 ose 2 shpejtësi, në varësi të modelit;
• Motorë me efiçencë IE3 për fuqi të barabarta ose më të mëdha se 0,75 kW, përveç motorit njëfazorë, me 2-shpejtësi dhe 8-pole;
• Trefazor 230/400 V 50 Hz (deri në 3 kW) dhe 400/690 V 50 Hz (fuqi më të mëdha se 3 kW);
• Temperatura maksimale e ajrit që do të transportohet: S1 -25 ºC +40 ºC përdorim i vazhdueshëm, gjithashtu i përshtatshëm për temperatura të ngrohta deri në 50°C. Përdorim emergjence S2, 300°C/2h, 400°C/2h.