Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Kit BoxSmart Flap

KIT BOXSMART FLAP
Shkalla ose sistemi i presionit të rrugës së evakuimit mundëson kontroll automatik të shpejtësisë së rrjedhjes së ajrit si dhe mbajtjen e një presioni diferencial prej 50 Pa në një njësi të vetme, bazuar në standardin EN 12101-6.
Funksionimi i saktë i sistemeve të presionit nuk varet vetëm nga dizenjimi i tyre i zërit, por edhe nga rregullimi i saktë i kryer nga sistemi. Për këtë arsye, është jashtëzakonisht e rëndësishme të keni elemente të rregulluara me saktësi të lartë, të cilat do të lejojnë që të dy situatat e pranishme në rast
zjarri të mirëmbahen njëkohësisht, shpejt dhe në mënyrë të qëndrueshme.
Paketimi i mbitensionit me tifoz çelës, i përbërë nga një panel kontrolli (BOXSMART FLAP), i cili përfshin një sistem kontrolli me ventilator celesi(WALL ose HATCH).
• Lehtë për t’u instaluar.
• Një zgjidhje kompakte, autonome.
• Mirëmbajtje parandaluese.
• Fillimi i lehtë.
• Instalim i sigurt, funksional.
CM-SMART Paneli i jashtëm i kontrollit për zjarrfikësit
CM-SMART tregon statusin e sistemit dhe u ofron zjarrfikësve opsionin e ndezjes ose çaktivizimit manual të sistemit përmes ndërprerësit të tij zgjedhës. Ne rekomandojmë që ky panel të instalohet në pikën kryesore të hyrjes në zonën e mbrojtur.
Kjo njësi nuk është e përfshirë në KIT BOXSMART

Modelet BOXSMART dhe BOXSMART II janë në përputhje me CM-SMART.
Modelet BOXSMART FLAP janë në përputhje me CM-SMART FLAP.