Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Kit BoxSmart

KIT BOXSMART
Shkalla ose sistemi i presionit të rrugës së evakuimit mundëson kontroll automatik të shpejtësisë së rrjedhjes së ajrit si dhe mbajtjen e një presioni diferencial prej 50 Pa në një njësi të vetme, bazuar në standardin EN 12101-6.Funksionimi i saktë i sistemeve të presionit nuk varet vetëm
nga dizenjimi i tyre i zërit, por edhe nga rregullimi i saktë i kryer nga sistemi. Për këtë arsye, është jashtëzakonisht e rëndësishme të keni elemente të rregulluara me saktësi të lartë, të cilat do të lejojnë që të dy situatat e pranishme në rast zjarri të mirëmbahen njëkohësisht, shpejt dhe në mënyrë të
qëndrueshme.Paketimi i mbitensionit të shkallëve, i përbërë nga një panel kontrolli (BOXSMART EC) dhe një njësi drejtimi me efikasitet të lartë me motorë të Teknologjisë EC (CJK / EC).
• Lehtë për t’u instaluar.
• Një zgjidhje kompakte, autonome.
• Mirëmbajtje parandaluese.
• Fillimi i lehtë.
• Instalim i sigurt, funksional.
CM-SMART Paneli i jashtëm i kontrollit për zjarrfikësit
CM-SMART tregon statusin e sistemit dhe u ofron zjarrfikësve opsionin e ndezjes ose çaktivizimit manual të sistemit përmes ndërprerësit të tij zgjedhës. Ne rekomandojmë që ky panel të instalohet në pikën kryesore të hyrjes në zonën e mbrojtur.
Kjo njësi nuk është përfshirë në KIT BOXSMART.Modelet BOXSMART dhe BOXSMART II janë në përputhje me CM-SMART FLAP.