Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

KIT BOXPDS SMART

Sisteme mbipresioni të rrugëve të evakuimit në rast zjarri, me kontroll të avancuar, të projektuar në përputhje me standardin evropian EN 12101-6. KIT BOXPDS SMART rregullon automatikisht prurjen e ajrit dhe është në gjendje të ruaj mbipresionin prej 50 Pa.


KIT BOXPDS SMART
• Përbëhet nga paneli i kontrollit BOXPDS SMART;
• Paneli i kontrollit të jashtëm;
• Një ventilator CJHCH;
• Një DAMPER BOX SMART me detektor tymi.


BOXPDS SMART
• Inverter frekuence;
• Sondë presioni diferencial;
• Panel elektrik me mbrojtje magneto termike;
• Kontroll elektronik për menaxhimin e alarmit, mirëmbajtjen, portën ModBUS RTU për lidhjen me BMS (Building Management Systems) dhe kontroll nga DAMPER BOX;
• Përfshin programimin e kohës për të aktivizuar ventilimin ditor.


Paneli i kontrollit:
• Paneli i jashtëm i kontrollit me ekran me prekje për shfaqjen e presionit në kohë reale, konfigurimin dhe kalibrimin e sistemit, dritat e gjendjes dhe aktivizimin manual të sistemit;
• Përzgjedhës Auto-Manual-Off;
• Përzgjedhës i alarmit të zjarrit;
• Përzgjedhësi i testit.


Opsionale:
• Sistemi i ndërrimit automatik për ventilatorin rezervë (shih serinë KIT BOXPDS II).