Telefononi në 0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

PressKit

PRESSKIT

Pajisjet PRESSKIT përbëhen nga një ose më shumë tifozë. Në rastin e zjarrit ato aktivizohen për të ushtruar një presion të tepërt të 50Pa në zona të sigurta dhe për të parandaluar hyrjen e tymit në rrugët e arratisjes për evakuimin e njerëzve.

Karakteristikat e zakonshme:

 • Vetë-rregullimi i presionit në të gjithë hollin.
 • Tifozë EC pa furça 24V DC me një fluks maksimal prej 2100m3 / H.
 • Mbani një presion të tepërt të 50Pa në korridore.

PANELI I KONTROLLIT

 • Modelet S: rregullimi i thjeshtuar i njësisë së ventilimit me anë të një sonde presioni me rregullatorin e integruar të sinjalit PID.
 • Modele P: Kontroll PLC me hyrje, dalje, alarme dhe rregullim të shumëfishtë përmes sinjalit PID.
 • Paneli i rrymës me autonomi prej më shumë se 2 orë duke përdorur bateri 18Ah.
 • Lidhja e lehtë e pajisjeve.
 • Konfigurimi dhe rregullimi i shpejtë i të gjitha parametrave përmes ekranit LCD dhe tastierës.
 • Butoni i aktivizimit të sistemit MANUAL.
 • Vizualizimi në kohë reale i presionit të zonës së sigurt dhe statusit të pajisjeve.
 • Paneli i kontrollit të sistemit me anë të një PLC me madhësi të zvogëluar dhe instalim të lehtë. Fuqia 230V AC.
 • Hyrja dixhitale e zbulimit të dyerve të hapura.
 • Daljet dixhitale që tregojnë alarmin e aktivizuar të zjarrit. Sipas treguesit vizual dhe akustik në modalitet intermitent me kohë të konfigurueshme.
 • Kohët e konfigurueshme të vonesës së lidhjes në rast të zbulimit të alarmit të zjarrit dhe dyerve të hapura të zjarrit.
 • Butoni i aktivizimit manual të sistemit.
 • Vizualizimi i presionit në Pa në kohë reale. Tregimi i statusit të pajisjeve STANDBY / PRESSURIZING.
 • Mundësia e kontrollit të 2 tifozëve me një panel të vetëm dhe furnizimin me energji elektrike. (PRESSKIT binjak).
 • Bllokimi i çelësit.

FANORI I PRESSURIZIMIT

 • Tifoz muri për kanale me diametër 310 mm.
 • Jetëgjatësia në punë të vazhdueshme prej më shumë se 20,000 orë.
 • Shtytës i bërë nga çeliku i lyer me fletë.
 • Rrjeti mbrojtës anti-kontakt.

SENSORI I PRESIONIT

 • Sensori i presionit të presionit diferencial prej 0-100 Pa.
 • Ekran LCD.
 • Sensor analog i kalibruar me precizion të lartë.