Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

Stream EC

Përshkrimi:

• Modeli Vents Stream EC, tipi in-line super silencioz deri në 31 dB;
• Komandimi me potenciometër 0-10V;
• Diametri nga Ø100 mm, Ø125 mm dhe Ø150 mm;
• Shkalla e mbrojtjes IPX4;
• Kushinetat me sfera me grasatim të përherëshëm për 40 000 orë pune pa ndalim ose 5 vjet pa ndalim.