Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

TBS-F

Aspiratorë centrifugalë me thithje të njëanshme me transmision.


• TBS-F 400°C/2h është aspirator me transmision me thithje të njëanshme, me motorin jashtë rrymës së ajrit, për të punuar jashtë zonave të rrezikut nga zjarri (desenfumage);
• Aspiratori 400°C/2h i certifikuar sipas rregullores UNE EN-12101-3:2016 dhe certifikim CE;
• Kutia është prej çeliku të galvanizuar me izolim termo-akustik;
• Pajisur nga brenda me një ventilator centrifugal me thithje të njëanshme, me amortizator dhe bashkues antivibrues 400°C/2h në hyrje dhe në dalje;
• Motori është B3, me rendiment IE3 (mbrojtje IP55);
• Në dispozicion montim horizontal dhe vertikal.