Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

THT/IMP-L

Jet fan për evakuimin e tymrave 400°C/2h dhe 300°C/2h për distanca të mëdha, me një drejtim ose reversibël.


Aspiratori:
• THT/IMP-L oktgonalë;
• Aspiratorë me një drejtim ose reversibël të miratuar për evakuimin e tymit, sipas standardit EN 12101-3, me nr. certifikimi: 0370-CPR-1363 (F400) dhe 0370-CPR-08022 (F300);
• Helika me kënd të ndryshueshëm prej alumini të derdhur;
• Rrjetë mbrojtëse sipas standardit UNE-EN ISO 12499 në modelet me një drejtim;
• Deflektor në anën e daljes. Modelet reversibël janë të pajisura me deflektorë në të dy anët;
• Silenciatorë me izolim termik dhe akustik;
• Çelës i sigurisë IAT i integruar në ventilator;
• Karkasa prej çeliku të galvanizuar.


Motori:
• Klasa H me përdorim të vazhdueshëm S1 dhe përdorim emergjence S2. Me kushineta me sfera dhe mbrojtje IP55 me 2 shpejtësi;
• Trefazor 400 V 50 Hz;
• Temperatura maksimale e ajrit që do të transportohet: S1 -25 ºC +40 ºC përdorim i vazhdueshëm, gjithashtu i përshtatshëm për temperatura të ngrohta deri në 50°C. Përdorimi S2, 300°C/2h, 400°C/2h.