Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

THT/WALL

Aspiratorë për tu montuar në mur 400°C/2h, 300°C/2h për të punuar i zhytur në zonën me rrezikshmëri zjarri.


Aspiratori:
• Karkasë tubolare prej celiku e lyer me bojë antikorrozive me rezinë në 190°C;
• Helika me kënd të ndryshueshëm prej alumini të derdhur;
• Homologuar sipas EN 12101-3: 2002/AC:2006;
• Me certifikatë nr 0370-CPR-2823 (F400);
• Me certifikatë nr 0370-CPR-3249 (F300);
• Drejtimi i rrjedhjes së ajrit nga motori në helikë.


Motori:
• Klasa H me përdorim të vazhdueshëm S1 dhe përdorim emergjence S2. Me kushineta me sfera dhe mbrojtje IP55 me një ose me dy shpejtësi sipas modelit;
• Tre fazor 230/400V deri në 3 kW dhe 400/690V mbi 3 kW;
• Temperatura maksimale e ajrit që do të transportohet: S1 -25 ºC +40 ºC përdorim i vazhdueshëm, gjithashtu i përshtatshëm për temperatura të ngrohta deri në 50°C. Përdorim emergjence S2, 300°C/2h, 400°C/2h.