Telefononi në
0692079503
E Hene - E Premte
08:00-16:00
E Shtune
08:00-14:00

TMD EC

Aspiratorë centrifugalë me thithje të dyanshme Brushless

Aspiratori:

• Është i disponueshëm në 4 përmasa, duke filluar nga 7/7 deri në 12/12.

• Secili model i kësaj serie plotëson Direktivën ErP 2015 dhe Direktivën ErP 2009/125/CE.

• Prurje nga 1200 m³/h – 7038 m³/h dhe në varësi të modelit deri në 656.5 Pa.

• Temperaturat e ajrit të punës nga -20°C deri në 50°C.


Motori:

• Motor asinkron, tipi Brushless, i mbyllur me klasë mbrojtjeje IP54.

• Me magnet të përhershëm.

• Rregullimi i shpejtësisë nga 0-100% bëhet në formë të vazhdueshme me potenciometër me sinjal 0-10V.


Karkasa:

• Prodhuar me llamarinë të galvanizuar Z-275.

Kutia e aspiratorit:

• Prej llamarine të galvanizuar me spesor 1mm dhe 1,2mm në varësi të modelit.

Sipas kërkesës:

• Mund të vishet me absorbues akustik.